Skip to main content

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om met 2 of 3 personen te komen schieten?

Nee, dit is niet mogelijk. Reserveren is mogelijk vanaf 4 personen.

Hoelang is men bezig met een schietronde?

De tijd die u bezig bent met een schietclinic hangt af van de groepsgrootte en het arrangement wat u reserveert. Dit leest u terug bij het onderdeel arrangementen.

Groepen die groter zijn dan 14 personen worden gesplitst en begeleid door 2 instructeurs.

Moet ik me legitimeren?

Iedereen in Nederland moet zich kunnen legitimeren. (Paspoort-Rijbewijs-ID-kaart) Zo ook bij ons.

Vanaf welke leeftijd mag ik kleiduivenschieten?

De leeftijd waarop men bij ons kleiduiven mag schieten is 18 jaar. Deze leeftijdsgrens is wettelijk bepaald. Wij maken hierop geen uitzonderingen.
De schietbaan leent zich niet voor een “Kinderfeestje”!

Wat gaan we doen als het regent?

Niets is zo veranderlijk als het weer. Toch gaat de schietclinic altijd door. De schietbaan is voorzien van voldoende overdekte gelegenheden al dan niet met een alcoholvrij drankje. Kleed u zich naar weersomstandigheden

Kan ik ook ontbijten/lunchen?

Dit is mogelijk, en verloopt volgens afspraak.
Contactpersoon: Marc van der Linden.

Is het alleen een mannen sport/activiteit?

Gelukkig wordt de sport door steeds meer dames beoefend. We hebben zelfs onze tips en trucks om het ook voor de dames nog aantrekkelijker te maken. Dit geldt ook voor onze speciale “dames” patronen.

Hoelang van te voren moet ik reserveren?

Het is verstandig tijdig te reserveren dit voorkomt teleurstellingen. Door de stijgende animo voor de sport is het zaak dat u minimaal 3 weken voor aanvang reserveert. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Dhr. van der Linden.

Is er ook een vereniging waar ik lid van kan worden?

“K.S.V. De Vosdeel” is een van de kleiduivenschietvereniging die gebruik maakt van de faciliteiten van Schietbaan Eric Swinkels. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van de vereniging www.vosdeel.nl of kom langs op de schietbaan.

Ik ben zwanger, mag ik kleiduiven schieten?

Ofschoon er geen medische bewijzen zijn dat schieten slecht is tijdens een zwangerschap, raden wij kleiduif schieten toch af. Indien u toch graag wil schieten doet u dit geheel op eigen risico.