Skip to main content

De schietbaan beschikt over perfecte faciliteiten voor een gezellig ‘uitje’!

Onze arrangementen zijn geschikt voor iedereen (vanaf 18 jaar) die eens kennis wil maken met de schietsport, of die eens opzoek is naar een uitdagende activiteit.

De schietbaan beschikt over een gezellig clubhuis / overdekt terras met volledige horeca faciliteiten. U bent altijd van harte welkom om voor en na het schieten bij ons te gast te zijn.

Wij beschikken over een “kleine” keuken. U moet hierbij denken aan diverse belegde broodjes, kop soep of een borrelhapje.

Reserveren?

Bel 0492 – 323 453 op donderdag, zaterdag en zondag. Of vul het reserveringsformulier in.

Schietclinics

Vanaf 4 personen tot wel 60 personen.

1. Ontbijt-clinic

Een kleiduivenschietclinic van 25 schoten p.p. onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Inclusief ontbijt.

Prijs: €62,50 p.p.

Meer info

2. Standaard-clinic

Een Kleiduivenschietclinic van 25 schoten p.p. onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Prijs: €52,50 p.p.

Meer info

3. Verkorte-clinic

Een kleiduivenschietclinic van 20 schoten p.p. onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Prijs: €47,50 p.p.

Meer info

4. Doorstart-clinic

Een kleiduivenschietclinic van 15 schoten p.p. onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Prijs: €42,50 p.p.

Meer info

5. Kennismaking-clinic

Een kleiduivenschietclinic van 10 schoten p.p. onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Prijs: €34,50 p.p.

(inclusief 1 alcoholvrije consumptie)

Meer info

De Brabantse Hoeve

Er bestaat bij ons de mogelijkheid om een reservering te combineren met de Brabantse Hoeve. Alle faciliteiten zijn daar aanwezig, alles is mogelijk. Denk aan maaltijden en/of BBQ.

De Brabantse Hoeve ligt op een steenworp afstand van de schietbaan. En biedt alle mogelijkheden mbt vergaderen, eten, drinken en slapen.

Eten & Drinken

Ons clubhuis beschikt over een kleine keuken. Wij serveren voor u diverse broodjes, kopje soep en snacks. Indien u andere wensen heeft met betrekking tot eten dan is dat zeker mogelijk, echter dit verloopt altijd volgens afspraak. U zou hierbij kunnen denken aan een arrangement met de Brabantse Hoeve.

Wij schenken geen alcohol voor en tijdens de schietbeurten.

Groepen

Voor groepen groter dan 25 personen openen wij de schietbaan ook buiten de reguliere openingstijden. Het is dan enkel mogelijk gebruik te maken van de standaard-clinic.

Er wordt dan een baanhuur in rekening gebracht van €150 per dagdeel (ochtend van 9.00 tot 14.00 uur / middag van 14.00 tot 19.00 uur). Met deze baanhuur huurt u de gehele accommodatie voor uzelf.

Dit is alleen mogelijk op: maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag.

Recreatie

Er zijn in de straal van 5 km nog veel meer recreatie activiteiten mogelijk waaronder Paintballen (1km van de kleiduivenschietbaan verwijderd).

Reserveringsvoorwaarden

  • Legitimatie is verplicht, hier wordt naar gevraagd vóór het schieten, zonder ID wordt er niet geschoten. ( In Nederland ben je te allen tijde verplicht je te kunnen legitimeren).
  • Minimale leeftijd om te schieten is 18 jaar.
  • Annulering van de reservering kan tot 5 dagen van te voren, na dit tijdsbestek wordt er 50% in rekening gebracht. Bij het niet nakomen van de reservering wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
  • Wijzigingen minimaal 5 dagen van te voren doorgeven. Het gereserveerde aantal personen wordt in rekening gebracht. Verantwoordelijkheid voor het doorgeven van juiste aantal personen ligt bij de klant zelf.
  • Bij Schietbaan Swinkels kunt u met alle Maestro pinpassen/ contant geld betalen, het is mogelijk om bij betaling een factuur te ontvangen van de voldane rekening. Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk een factuur te ontvangen.
  • Wij accepteren geen creditcards.
  • Het nuttigen van alcohol en iedere andere drug, voor en tijdens de activiteit, is ten strengste verboden. Mocht er geconstateerd worden dat deze regel is overtreden, dan wordt de persoon in kwestie uitgesloten van deelname aan de activiteit. Kosten van het arrangement zijn voor rekening van de overtreder.