SV de Vosdeel
SV de Vosdeel maakt gebruik van de faciliteiten Schietbaan Eric Swinkels.
Deze geweldig actieve club wordt begeleid voor een doeltreffend bestuur!

Brabantse Hoeve
De Brabantse Hoeve is een boerderij met sfeervolle hotelkamers, een stijlvolle vergaderruimte, een gezellig koffiehuis en fraai terras.

Geheel in de stijl van honderd jaar geleden maar voorzien van alle hedendaagse gemakken.

Diamant Slaapcomfort
Nijverheidsweg 4
5705 BN Helmond Nederland
+31 (0)492537115

Becx Lieuw van der Meijs
Belastingadviseurs en Accountants

Artiprint
Voor een blijvende indruk.

Van Aarle Autobedrijf – De tweedehands Volvo Specialist
Bij Van Aarle vindt u het grootste aanbod van Volvo occasions in Nederland. Door de specialistische know how en jarenlange ervaring met dit automerk biedt Van Aarle u veel voordelen:

bijzonder scherpe prijsstelling met basisgarantie
extra solide garantiemogelijkheden
ANWB/DEKRA aankoopkeuring
onderhoud en reparaties in eigen Volvo-werkplaats
financieringsgemak en leasing.

Aannemersbedrijf P. Kaal BV
Ons klantenbestand is zeer divers: van projectontwikkelaars en particuliere woningbezitters tot zelfstandige ondernemers, woningcorporaties, vastgoedbeheerders
en winkelketens. Deze diversiteit maakt ons tot een flexibel bedrijf dat in staat is om een werkmethode af te stemmen op een project of behoefte. We durven dan ook te stellen dat we thuis zijn in bouwen en we streven naar eenzelfde ‘thuisgevoel’ in het contact met onze professionele en particuliere opdrachtgevers.

DEUX architecten
DEUX, het woord zegt het al: Twee. Twee architecten, maar ook Twee in de zin van Interieur én Exterieur: DEUX architecten te Sint-Oedenrode ontwerpt de buitenkant (DEUXexterieur), alsook de binnenkant (DEUX interieur) van de meest uiteenlopende ontwerpopdrachten.

DEUX heeft zijn sporen al lang geleden verdiend. Dit no-nonsense gerenomeerde bureau vertaalt al jaren lang met succes de wensen van de klant in een goed ontwerp.

Tandarts Bosch

Op onze website kunt u informatie krijgen over onze praktijk, behandelingen, het mondzorgteam en nog veel meer. Daarnaast kunt u terecht voor het stellen van vragen aan uw tandarts en diverse wijzigingen doorgeven. Nieuwe patiënten kunnen zich via de website inschrijven.

Tandartspraktijk O.G.H. Bosch is sinds 1994 gevestigd aan de Oranjesingel 49 in het centrum van Nijmegen.

Altena Group
Het fundament van Altena Group is diepgaande kennis van de ontwikkelingen in de markt. Dankzij een brede specialisatie is Altena Group in staat om een totaal onderhoudspakket aan te bieden en uit te voeren.
De afdeling Research & Development ontwikkelt nieuwe technieken door tot een zelfstandige activiteit. Alle activiteiten zijn geborgd door een geïntegreerd kwaliteit-, arbo- en milieumanagementsysteem. Zodoende kunnen complete projecten worden aangenomen door hooggekwalificeerde mensen.

Coolen Expertise B.V.
Coolen Expertise B.V. is een onafhankelijk contra-expertisebureau. Wij komen 100% op voor uw belangen in geval van schade en staan als partner naast u, denken mee en zullen alles in het werk stellen om een optimale schadevaststelling voor u te waarborgen.

Ganghofer Jagd
Geniet van de mooiste jacht vakantie in Tirol op de Zugspitze! Meer dan 3100 hectare bergachtig terrein met een grote diversiteit aan wild, die zijn gelijke niet kent.

Paintball Games
Het goedkoopste en mooiste paintballveld in Nederland!!
En maar 1 kilometer van Schietbaan Swinkels verwijderd.

Start typing and press Enter to search